Berlin – Melhus og Trondheim – Melhus

Written by Anne-Lise Aakervik on . Posted in Startpage

End of TimeKammergruppene Ensemble End of Time og Les Vésicules Moroses har begge base i Berlin. I juli sjekker de inn på Loddgarden og spiller to konserter under Fjøsfestivalen. Opplev kammermusikk på høyt nivå i sjarmerende gårdsomgivelser. Bonden på gården Sørtømme låner bort både flygel og “finstua” til konsert og i Fjøset på Loddgarden blir det trøkk med barokk og rock i baren. Men man må ikke til Berlin for å finne god kammermusikk. Grammynominerte Nidaros strykekvartett kommer også til gards!

 

 

KollasjerLes Vésicules Moroses
Kombinasjonen fjøs, barokkmusikk og Britney Spears er helt naturlig for Fjøsfestivalen. Kom og hør cembalo,  dreielire og kontrabass i fjøset når barokkspesialistene Les Vésicules Moroses spiller italiensk tidligmusikk for oss. Denne trioen er like gode på improvisasjon, samtidsmusikk og rock – og de gjør en genial coverversjon av Britney Spears. Dette blir kvelden der alle dine fordommer mot det ene eller det andre vil slå sprekker.

Fjøset på Loddgarden, mandag 21.juli 21:00

 

End of Time Berlin (1)Ensemble End of Time
Til årets festival oppsøker vi nye spillesteder, blant annet stua på Sørtømme. Bonden på gården har gått til innkjøp av et godt flygel, og vil gjerne ha besøk av oss.Vi testet Sørtømme som konsertarena for ny musikk i vinter, og festivalsjefens onkel oppsummerte med: ”Æ likt itj musikken så godt, men det var frøktelig trivelig å vær her lell”! Denne gangen lover vi enda finere musikk, og tett kontakt  mellom publikum og utøvere når Ensemble End of Time stiller i finstasen.

Sørtømme, Hovin, søndag 20. juli 18:00

Nidaros Strykekvartett foto av sune schjeldrupNidaros Strykekvartett
Litteratur, boksing og kammermusikk er hovedingrediensene på Fjøsfesten fredag 25. juli i Fjøset på Loddgarden. Nidaros Strykekvartett skal berike poesien og sporten med samtidsmusikk og Grieg.

Fjøset på Loddgarden, fredag 25. juli 18:00

 

 

 

 

 

.