Fjøs til Fjøs, bibelfortelling og trekkspillbonanza

Written by admin on . Posted in Startpage

Trondheim SinfoniettaEn av årets nyvinninger på Fjøsfestivalen er Fjøs til Fjøs med Trondheim Sinfonietta. Musikere og publikum busses rundt fra fjøs til fjøs i Melhus, med en konsert på hvert sted. Sinfoniettaen skal også fremføre Alfred Jansons En Bibelhistorie i Melhus kirke, etterfulgt av trekkspillbonanza med Fjøsfestivalens All Star Trekkspillklubb.

 

 


Fjøs til Fjøs med Trondheim Sinfonietta blir en unik opplevelse. Bussturen tar deg går gjennom åker og eng, og kunstutstilling, fjøslukt, kaffe og vafler blir en del av publikumsopplevelsen når vi tar med oss samtidsmusikk og kammermusikk av høy kunstnerisk kvalitet ut til nye arenaer. Vi skal besøke det vakre fjøset på Gimsan som har vært galleri og atelier for kunstner Eli Stav i mange år, og vi legger turen innom fjøset på Meeggen gård, der kuskiten nettopp er vasket ut, og vi ender opp i fjøset på Loddgarden. Vær tidlig ute med å sikre deg plass til denne begivenheten.

Bussavgang fra Melhus skysstasjon, tirsdag 22.juli Kl. 19.00

FJØS1Bibelhistorie og trekkspillbonanza i Melhus kirke.
Trondheim Sinfonietta med dirigent Torodd Wigum fremfører Alfred Jansons verk En Bibelhistorie fra 2007. Verket, som Janson ble tildelt Edvard-prisen for, er en religionskritisk gjennomgang av bibelske tekster for skuespiller og ensemble. Og hva passer vel bedre sammen med kirkemusikk enn en ekte trekkspillbonanza? Det blir norsk, balkansk og latinamerikansk folkemusikk med Fjøsfestivalens All Star Trekkspillklubb.

Melhus kirke.  Torsdag 24.juli kl. 19.00