Lørdag: Dag Solstad, Maja Ratkje, PIONG, Sigurd Julius

Written by admin on . Posted in Startpage, Uncategorized

eselForbered deg på en avslutning full av overraskelser i ekte Fjøsfestivalånd. Etter sju strake dager – hviler vi slettes ikke på den åttende – for nå kommer “Grand Final”.  Du kan like gjerne starte kvelden med en bedre gårdsmiddag før du suger til deg kveldens kulturprogram.  

Dag Solstad har allerede signert bøker hos ARK på Melhustorget. I ettermiddag skal han i ilden i badstua og i Fjøset. Dag går i badstua kl. 17.00.  Når kvelden starter kl. 19.00 Tora Seljebø leser dikt i Fjøset. Deretter kan du få med deg Folde t – en performance på tunet.  Ane Nydal har forberedt seg vel og lenge til samtalen med Solstad og gjennom hele uka har gjestene hatt mulighet til å komme med sine spørsmål. Vi er helt på tuppa etter å høre Wach Auf! med samtidsrebellene POING! og Maja Ratkje som også har en liten avdeling med Prøysen. Den musikalske delen av kvelden avslutes med konsert av  Sigurd Julius. Vi gleder oss til å synge, danse og mimre.

Kafeen åpner kl. 16.00 og stenger kl. 02.00 i natt. Her er de kaffe, mineralvann, fjøsøl, middag og “dradd svin” å få til nattmat.